reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Şampiyon Hocanın Şampiyon Öğrencisinden Şiddete Karşı Savunma Dersleri

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şampiyon Hocanın Şampiyon Öğrencisinden Şiddete Karşı Savunma Dersleri
reklam

Hakan İtmiş; “Altın yumruk spor kulübü olarak kadınlarımızın yanındayız. Şiddet gören kadınlarımızı ön planda tutup kadın seansı açmaya karar verdik. Derslerimiz Pazartesi Çarşamba Cuma sabah 10.00-11.00 Salı Perşembe Cumartesi akşam 18.00-19.00 arasıdır”.

Gazetemize açıklamalarda bulunan klüp antrenörü ve milli takımlar antrenörü Hakan İtmiş şu bilgileri verdi; “Dersler milli sporcumuz Cansu Boylaz tarafından verilecektir. Balıkesir Spor Bilimleri Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olan milli sporcumuzun aynı zamanda birçok Avrupa şampiyonluğu vardır. Kendini koruma, savunma önceliğimiz olup sıkılaşma, kilo verme, kilo alma, stres atmak için kadın seansımız sizlere açık hale gelmiştir. Ülkemizinde zor zamanlar geçirdiği bu pandemi döneminde sağlıklı ve fit bir vücuda sizde sahip olmak istemez misiniz? Altın yumruk kulübünde yetişen Hakan Hoca’nın öğrenci olarak 5 yıldır aktif olarak müsabakalarda ringlerde boy gösteren Cansu Boylaz, yakın dövüş ve kendini savunma konularında dersler verecek”.

Derslere tüm bayanları bekliyorum diyerek  mutasıp bayanlara da uygun ortamlar hazırladıklarını dile getiren genç antrenör, derslere katılan bayanlarımızın kendilerinin öz güvenlerinin artarak derslerde hem eğlenerek hem de sağlıklı ve fit kalarak spor yapacaklarını söyledi.   Altın yumruk spor kulübü gibi köklü bir kulüpte  olmanın ayrıcalığını yaşadığını belirten genç sporcu Cansu Boylaz, bu ayrıcalığı yaşamak isteyen tüm bayanları Altın Yumruk Spor Kulübüne davet ediyor.

 

 

 

reklam

YORUM YAP