reklam
reklam
DOLAR32,7815% 0.6
EURO35,4862% 0.49
STERLIN41,4633% 0.42
FRANG36,1961% 1.2
ALTIN2.510,41% 1,04
BITCOIN2.029.716-0.194
reklam

Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı 6. Döneminde

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı 6. Döneminde

Etik ve İtibar Derneği (TEİD): “Günümüz iş dünyasında önemli mesleklerden biri haline gelen ‘Etik ve Uyum Yöneticiliği’ bir iş alanı olarak ön plana çıkıyor.”

Basın Bülteni 7 Ağustos 2019

TEİD Akademi tarafından ‘Etik ve Uyum Yöneticileri’ yetiştirmek amacı ile düzenlenen ‘Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı’ 4 Ekim’de 6. dönemine başlıyor.

Etik ve İtibar Derneği (TEİD) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile 2016 yılında kurulan TEİD Akademi bünyesinde düzenlenen program, günümüz iş dünyasında önemli mesleklerden biri haline gelen, ülkemizde de T.C. Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Haziran 2018’da bir meslek olarak kabul edilen ‘Etik ve Uyum Yöneticiliği’ alanında Türkiye’deki tek ve en kapsamlı program olma özelliğini taşıyor.

7 gün sürecek olan 42 saatlik sertifika programı, 4 Ekim Cuma günü start alarak, 11, 12, 18, 19 Ekim ve 1, 2 Kasım tarihlerinde devam edecek. Dönüşümlü olarak TEİD Akademi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde düzenlenecek olan program, 10 Ocak’ta katılımcıların bitirme çalışmalarını içeren sunumları ve başarı sertifika takdiminin yer alacağı mezuniyet töreni ile son bulacak.

Etik ve Uyum Programnının Temel Bileşenleri, Bir Meslek olarak Etik ve Uyum Yöneticiliği, Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Elementleri, Dile Getirme Kültürü ve İç Soruşturmalar, Üçüncü Taraf Risklerinin Etkin Yönetimi, Özel Sektörde Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Mekanizmaları, Çeşitlilik, Kapsayıcılık ve Sürdürülebilirlik konuları sertifika programının başlıca ders başlıkları olarak dikkati çekiyor.

Sertifika programının geçmiş eğitmen kadrosunda TEİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Coca-Cola İçecek Baş Hukuk Müşaviri Av. Ertuğrul Onur, Philip Morris Uyum Yönetimi Direktörü Emre Çolak, KPMG Şirket Ortağı, Risk Yönetimi Danışmanı İdil Gürdil, Astellas Pharma Etik ve Uyum Direktörü Av. Altuğ Özgün, Cerebra Denetim Danışmanlık Yönetici Ortağı Fikret Sebilcioğlu, TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Güray Karacar, Actecon Danışmanlık Şirket Ortağı Dr. Fevzi Toksoy, Reanda Türkiye Uyum Departmanı Başkanı Tayfun Zaman, Gün+Partners Yönetici Avukatı Av. Filiz Toprak Esin, Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Hukuk ve Uyum Direktörü Av. Seçkin Savaşer, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı, Yönetici Ortağı Av. Kayra Üçer, Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye Uyum Direktörü Esra Özak Oyman, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Otis Etik ve Uyum Yöneticisi Umut Turan dikkati çekiyor.

reklam

YORUM YAP