reklam
reklam
DOLAR32,5882% 0.04
EURO34,9287% 0.08
STERLIN40,5868% 0.06
FRANG35,7523% 0.07
ALTIN2.429,86% -0,01
BITCOIN66.324,95-1.293
reklam

Hakan Hoca ve Talebeleri Madalyalarla Döndü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hakan Hoca ve Talebeleri Madalyalarla Döndü
reklam

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Alpagut Spor Kulübü Dernekleri Federasyonu’nun koordinasyonunda düzenlenen 3. Dünya Alpagut Şampiyonası Bursa’da yapıldı.

 

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ndeki şampiyonada Türkiye, Rusya, Irak, Kazakistan, Özbekistan, Pakistan, Bangladeş, İran, Kırgızistan, Romanya, Hindistan, Yemen, Afganistan, Mısır, Filistin, Ukrayna ve Macaristan’dan gelen sporcular mücadele etti. Şampiyona; Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde başladı. Açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fetih Yıldız Dünya Alpagut Federasyon Başkanı Vasıf Namazov, Dünya Alpagut Federasyonu Asbaşkanı Emil Rahimov, Türkiye Alpagut Turan Federasyonu Başkanı Metin Karadeniz, KKTC Alpagut Federasyonu Başkanı Tolga Yücetaş, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Fuat Alpaslan, Bakü Gençler ve Spor Baş İdare Başkanı Ragif Abbasov, Uluslararası Turan Oyunları Komitesi Başkanı ve Dünya Alpagut Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Farid Alizade ve Azerbaycan Alpagut Federasyonu Başkanı Gudret Nuriyev ile sporseverler katıldı. Türkiye Caymaz Sistem Başkanı Hakan İtmiş bu turnuvaya katıldı. ALTIN YUMRUK kulübü olarak 14 sporcuyla katıldık. Bu süreçte şampiyonlar 10 Altın, 4 gümüş madalya alarak bu alanda Caymaz sistemde en çok puan alan kulüp olarak dünya kupasını kendi kulübümüze getirdik. Giderken oldukça iddialıydık. Dört kupayı da Bandırma’ ya getireceğiz, sözünü vermiştik. Alpagut Federasyonu olarak sıralamada yine dünya şampiyonu olarak bir kupa daha kazanmış olduk. Ayrıca Alpagut branşının içinde okçuluk da vardı. ben bu branşta katılarak veteranlarda dünya şampiyonu oldum. Kulüp olarak 3 kupa getirdik. Bu bizim adımıza gurur verici ve onur duyulacak bir başarıdır.

 

Kulüp başkanı ve antrenörü Hakan İtmiş; ” Başarı tesadüf değildir. Çok çalıştık, çalışmamızın neticesinde azimle, disiplinle gücümüzü ortaya koyarak bu sonuca ulaştık. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızın yanında Cansu Boylaz, milli takım antrenörü ve kulüp antrenörü olarak görev aldı, sporculara çok destek oldu. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim. Canla başla mücadele veren hocamızın emeği çok büyüktür.

 

1. *Zeynep Özdagan*

2 *Furkan Yazıcı*

3 *Mihrab Özyıldırım*

4 *Egemen Öcal*

5 *Abdullah Demiri*

6 *Belinay Bereket*

7 *M.Aybars Demir*

8 *Kader Turhan*

9 *Hira Nur Akol*

10 *Umut Kozan*

11 *Tacmin Ada Turan*

12 *Belinay S. Demir*

13 *Seyithan Barut*

14 *Nurgül Güreç*

 

Sporcularımı gönülden kutluyorum. Daha yolumuz uzun,çok güzel dereceler gelecektir. Bunun sözünü veriyorum. Bandırma’nın sesini dünyaya duyurmanın gururunu yaşıyorum. Benim tek hedefim ahlaklı ve disiplinli bir sporcu yetiştirmenin yanı sıra topluma sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum. *BENİM DÜNYAM BENİM SAVAŞIM RH*

reklam

YORUM YAP