reklam
reklam
DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.096.751-0.701
reklam

Grand Salus Spa Center Sultan Masajının Lansmanını Gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Grand Salus Spa Center Sultan Masajının Lansmanını Gerçekleştirdi.

Grand Salus Spa Center müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için portföyünü genişletiyor. Yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeken Grand Salus Spa Center, “Sultan Masajı” yla konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Grand Salus Spa Center Müdürü Aytaç Arabacı, hizmet içi etkinlik kapsamında “Sultan Masajı” nın tanıtımını yaptı. Gazetemize bilgi veren Arabacı, normalde iki seanslık masaj uygulamasının tek seansta çift kişi ve dört el ile senkronize bir şekilde uygulanarak gerçekleştirildiğini dile getirdi. Sultan masajının üstünlüğünün iki farklı enerjiyi tek bir vücut üzerinde uygulayarak negatif enerjiyi yok etmek olduğunu belirten Arabacı, seans sonunda konuklarda daha fazla rahatlama ve dinginlik halinin elde edildiğini söyledi.

Sultan masajı, Bali masajındaki gibi streching ile başlıyor ve Shiatsu masajındaki gibi meridyen bölgelere uygulan baskıyla devam ediyor. Çift kişinin senkronize bir şekilde gerçekleştirdiği masajda vücudun enerjisi dengelenmeye çalışılıp enerji akışının rahatlatılması sağlanıyor. Adını Osmanlı döneminde Sultanlara uygulanmasından alan masaj 4 el masajı olarak ta anılıyor. Farklı masaj türlerini birleştiren sultan masajının ise pek çok faydası var.

 

Sultan masajının faydalarına değinen Grand Salus Spa Center Müdürü Aytaç Arabacı bunları şu şekilde sıraladı;

Basınç noktalarına uygulanan teknikler, derin doku teknikleri ve yüzeysel teknikler bir kombinasyon halinde uygulanarak kasları rahatlatır, gevşetir ve kan akışını hızlandırır.

Beyninizin mantıksal ve duygusal yanlarını aynı anda uyararak hem fiziksel, hem de ruhsal rahatlama sağlar

Senkronize hareketlerin yoğunluğu, kan dolaşımını arttırarak yağ dokularının parçalanmasına yardımcı olur

Kaslarınızı, zihninizi ve ruhunuzu dinlendirir, sizi bir sonraki güne zinde bir şekilde hazırlar.

Sultan masajı, birlikte çalışabilen ve iyi eğitim almış iki masör tarafından gerçekleştiriliyor. Bakanlık onaylı masöz ve masörler tarafından gerçekleştirilen uygulamalar için Grand Salus Spa Center, konuklarını bu deneyimi yaşamaya davet ediyor.

reklam

YORUM YAP