reklam
reklam
DOLAR32,5705% 0.01
EURO34,9171% 0.05
STERLIN40,6470% 0.2
FRANG35,7065% 0
ALTIN2.435,98% 0,24
BITCOIN66.570,990.114
reklam

Genç Girişimcilere ASSOCIATION FOR COACHING TÜRKİYE’den tam destek!

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Genç Girişimciler Liderliğin Mimarisini oluştururken ASSOCIATION FOR COACHING Türkiye’den de tam destek!

JCI (Junior Chamber International) – Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği İstanbul şubesi Liderliğin Mimarisi eğitim serisini hayata geçirmesinin ardından ASSOCIATION FOR COACHING ile de protokol imzaladı.

Sivil Toplum Dünya’da ve Türkiye’de gelişmekte olan dinamik ve hareketli bir alandır. Sivil Toplum Kuruluşları toplumların gelişmesi için önemli bir insiyatif olmakla beraber günümüzde STK’ların paydaşlık yaparak çevrelerinde yaratacakları etkiyi büyütmeleri de çok önemlidir. Bu misyonla Genç Liderlerin ve Girişimcilerin gelişmesinde katkıda bulunan JCI Istanbul , ASSOCIATION FOR COACHING Türkiye ile imzaladığı protokol ile koçluk çalışmalarının girişimciler üzerindeki etkisini ortaya koydu.

Liderliğin Mimarisi Eğitim serisi ise İstanbul Aydın Üniversitesi, eOfis, Tifika ,Ceres Yayınları, Koperatiff İstanbul’un sponsorluğunda Dr. Rıza Kadılar , Taner Özdeş , Zafer Düztepe , Erim Hısım eğitmenliğinde hayata geçti.

Girişimciler önce kendine koçluk yapmalı

Girişimciler , yeni girişimlerinde kendilerine koçluk yapmaları ve kendi motivasyonlarını kendileri yaratmalı gerekmektedir. Bir çok genç girişimciyi bünyesinde bulunduran JCI Istanbul , öncelikle 2019 Yönetim Kurulu üyelerine ve proje direktörlerine bu bilinç çerçevesinde koçluk eğitimleri aldırdıktan sonra ASSOCIATION FOR COACHING Türkiye ile protokol imzalayarak bu çalışmaların yaygınlaşması için adım attı.

AC Türkiye Koordinatörü Simla Altunbay; Özellikle Türkiye’de koçluğun yanlış algılandığı ve yanlış tanıtıldığını görmekteyiz. Bizler AC Koçları olarak ; koçluğu doğru tanıtmaya, akreditasyon ile farklılaşmaya, koçluk süpervizyonuna ,bilimsel üretim ve bilgi paylaşımına dikkat çekmekteyiz. Ayrıca AC olarak gençlere gönüllü koçluk yapmaktayız. Bu bakımdan bizlere destek olan JCI Istanbul ailesine teşekkür etmenin yanı sıra girişimcilik çalışmalarında liderlerin yetişmesinde koçluğunun öneminin farkına vardıklarından dolayı ayrıca kutlamak isterim.

JCI Istanbul 2019 Başkanı Fatih Katipoğlu ; JCI’ın faaliyetleri ile üyelerine aktif katılımları doğrultusunda sunduğu fırsat alanları sınırsızdır. Bunların önemli bir bölümü dört temel başlık altında aşağıdaki gibi gruplanabilir: Bireysel Gelişim, Toplumsal Fırsatlar, Uluslararası Fırsatlar, İş Dünyası

Lider yetiştiren uluslararası organizasyon olarak AC Türkiye ile yaptığımız işbirliği protokolü ile Bireysel Gelişim alanında üyelerimize önemli bir fırsat oluşturmuş bulunmaktayız.

Girişimciler Liderliğin Mimarisini Çıkartıyor

JCI İstanbul ; kurumsallaşan yapısını bir aşama öteye taşıyarak, eğitim olgusunu daha kurumsal ve istikrarlı hale getirmek ve tüm eğitimleri tek çatı altında toplamak amacıyla 2019 yılında Direktor Deniz Toren ve ekibi JCI İSTANBUL AKADEMİ’yi hayata geçirdi.

Akademi çatısı altında uygulanan ilk eğitim seriş Liderliğin Mimarisi, İstanbul Aydın Üniversitesi, eOfis, Tifika ,Ceres Yayınları, Koperatiff İstanbul’un sponsorluğunda Dr. Rıza Kadılar , Taner Özdeş , Zafer Düztepe , Erim Hısım eğitmenliğinde hayata geçti.

 

 

reklam

YORUM YAP