reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Bu Yıl 23 Nisan Evlerde Kutlanıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılı bu yıl korona salgını nedeniyle evlerde kutlanacak.  Bandırma’da 22 Nisan günü Cumhuriyet Meydanı’nda  çelenk sunumu ile başlayan kutlamalarda sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

Bandırma Kaymakamlığı ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının evde kutlanacak olmasından dolayı saat 21:00 ‘de vatandaşlarımızı İstiklal Marşımızı okumaya davet etti.  Bandırma Kaymakamlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi;

 

Bandırma Kaymakamı Sayın Günhan YAZAR’ın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlama Mesajı

   Değerli Bandırmalılar; Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını meydanlarda olmasak da aynı coşku ve aynı heyecanla kutluyoruz.

  23 Nisan Günü çocuklarımızla birlikte evlerimizi Bayraklarla süslüyor ve Saat 21.00 de balkonlardan, pencerelerden en gür şekilde İstiklal Marşımızı okuyoruz.

Büyük Atatürk’ün armağanı bu özel Bayramı yaşadığımız olumsuzluklara rağmen evlerimizde çocuklarımız için bir şölene dönüştürüyoruz.

Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve Şükran duygularımızı sunuyor; başta sevgili çocuklarımız olmak üzere hemşerilerimizin Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

reklam

YORUM YAP