reklam
reklam
DOLAR32,5254% -0.06
EURO34,9835% 0.39
STERLIN40,8173% 0.58
FRANG35,6365% 0.2
ALTIN2.433,58% 0,43
BITCOIN63.911,61-3.965
reklam

BİR, BERABER ve BÜTÜNÜZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam
BİR, BERABER ve BÜTÜNÜZ
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) en üst karar merci olan Yönetim Kurulu olağan toplantısı Balıkesir’in Havran ilçesinde yapıldı.
Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılan toplantıya; GMKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Ersin Yazıcı, GMKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren ve GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında Vali Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada; ev sahibi sıfatıyla GMKA Yönetim Kurulu Üyelerini Balıkesir’de misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
EN SOMUT GÖSTERGE: ŞANLI TARİHİMİZ
Barış Pınarı Harekâtı’nda Mehmetçiklere de muzafferiyetler dileyen Vali Yazıcı, “Birlik ve beraberliğimiz açısından önemli günler yaşıyoruz. Sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör yuvalarına son vermek, bu terör odaklarını oluşturan unsurların bertaraf edilmesi amacıyla TSK’nın çalışmaları başarıyla devam ediyor. Böylesine günler Türkiye’nin birlik ve beraberliği açısından önemli ve kritik günlerdir. Hepimiz ortak paydalarımız söz konusu olduğunda bir, beraber ve bütünüz. Bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, aşamayacağımız hiçbir engelin, alt edemeyeceğimiz hiçbir iç veya dış tehdidin olamayacağına inanıyorum. Şanlı tarihimiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ortak hedefler doğrultusunda kenetlenmeyi başardığı sürece, Türk Milletinin ulaşamayacağı hiçbir hedefin bulunmadığının en somut göstergesidir. Kahraman ordumuza, evlatlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
GELECEĞE TAŞIYACAK BİR ANAHTAR
Vali Yazıcı, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, bölgesel kalkınma yolunda bölge paydaşları olarak hep birlikte hareket etmenin, kurumsal bilgi ve tecrübelerin kalkınma paydasında buluşturulmasının, bizleri geleceğe ve bir adım ileriye taşıyacak anahtarlardan biri olduğuna vurgu yaptı.
Vali Ersin Yazıcı’nın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
reklam

YORUM YAP