reklam
reklam
DOLAR32,3973% 0.21
EURO35,1058% -0.02
STERLIN41,0700% 0.38
FRANG35,9230% 0.22
ALTIN2.326,32% 0,25
BITCOIN2.308.5560.325
reklam

Bandırma’nın Sevilen Doktoru Dr. Murat Ergöz Kent Konseyi Başkanlığına Aday

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Temmuz ayı içinde yapılacak olan Bandırma Kent Konseyi Genel Kurulunda  Bandırma’nın tanınan yüzlerinden Dr.Murat Ergöz Bandırma Kent Konseyi Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Vizyon gazetesi olarak yaptığımız söyleşide; egosu düşük yüreği büyük insanlardan çok güzel bir çalışma ekibi kurduklarını belirten Dr. Murat Ergöz, her türlü şahsi düşünceden uzak sadece Bandırmaya  hizmet için, her kesime hitap edip onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına göreve talip olduklarını belirtti.

Öncelikli olarak mevcut kent konseyinin kimliğini güçlendirmek için Bandırma halkı nezdinde kent konseyinin bilinirliğini arttırmaya çalışacaklarını belirten Dr. Ergöz  katılımcı bir anlayışı benimsediklerini söyledi.

Kent konseyi olarak çalışmalarında Bandırma da bir farkındalık yaratarak yerel yönetimlerde bir eksikliği kapatacaklarını dile getiren Dr. Ergöz; farklı kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinden oluşan kent konseyinde var olan fikir ve düşünce zenginliğini en etkili şekilde değerlendirip ortak bir aklın ortaya konulması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde katılımcı bir anlayışla kent sorunlarına çözümler üreteceklerini dile getiren Dr. Ergöz  yerel yöneticiler ile birlikte çalışarak güzel bir sinerji oluşturacağız dedi.

Gazetemize konuşan Dr. Murat Ergöz ; “Bilimsel yöntem ve süreçleri uygulayarak üniversite ile işbirliği halinde  bir düşünce kulübü gibi çalışıp Bandırma’nın ufkunu açacak fikirleri ortaya koyacağız. Çok iyi ve nitelikli insanlardan güzel bir ekip kurduk, geniş kitlelere hitap edebiliyoruz bu işe gerçekten gönül veren insanlarız. Bandırma sevdasından başka sevdamız Bandırma kaygısından başka kaygımız yok, muhtarlarımız ile sürekli temasta olacağız mahalle sakinleri ile görüşüp yerel sorunların sözcüsü çözüm ortağı olacağız. Güzel bir kentte yaşıyoruz doğup büyüdüğüm şehri seviyorum bu göreve talibim.” sözleri ile cümlesini tamamladı.

reklam

YORUM YAP