reklam
reklam
DOLAR32,3822% -0.13
EURO34,7867% -0.07
STERLIN40,6470% -0.43
FRANG35,5419% -0.37
ALTIN2.412,49% -0,93
BITCOIN61.616,50-1.448
reklam

BANDIRMA İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BANDIRMA İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
reklam

Bandırma İYİ Parti İlçe Yönetimi adına Av. Arb. Engin Can bir kutlama mesajı yayınladı, mesajında şu ifadelere yer verildi;

 

Değerli Bandırmalılar,

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100’ncü kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına birlikte yürümenin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

Cumhuriyet; Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz kahramanlık mücadelesinin, eşsiz vatan sevgisinin, vazgeçilmez bağımsızlık iradesinin ifadesi olarak en güzel eseridir.

19 Mayıs 1919’da başlayan, büyük bir azim ve kararlılıkla süren Millî Mücadelemiz zaferle sonuçlanmış; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde aziz milletimiz kenetlenmiş, vatanımız işgalden kurtarılarak Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” dediği yeni çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur.

Millet olarak; büyük fedakarlıklar sonucu kurulan ülkemizin küresel ölçekte bir güç haline gelen konumunu, Milletimizin sarsılmaz kardeşliğini, bugün de yarın da aynı kararlılıkla koruyacak ve geliştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.

Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Adına

Av. Arb. Engin Can

reklam

YORUM YAP