reklam
reklam
DOLAR32,5018% 0.26
EURO34,5880% 0.25
STERLIN40,4949% 0.3
FRANG35,5989% 0.09
ALTIN2.474,05% -0,37
BITCOIN2.071.834-5.418
reklam

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nden Bölge Sanayisine Akademik Destek

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası arasında lisansüstü tez çalışmalarına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Serel, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula işbirliği protokolüne imza attılar. İşbirliği protokol töreninde Balıkesir Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) Temsilcisi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk ve Balıkesir Üniversitesi Teknokent Müdürü Doç. Dr. Murat Erhan Balcı da hazır bulundu.

İmzalanan işbirliği protokolü Balıkesir ilinde değişik alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarının çözümüne Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki enstitülerde yürütülen lisansüstü tez çalışmaları ile katkı sağlanmasıdır. Bu protokol ile sanayinin sorunlarının çözülmesi, sürdürülebilir üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanması işletmelerin sorunlarına üniversite ile birlikte çözüm üretici lisansüstü tezlerin yapılmasının teşvik edilmesi planlamaktadır.

reklam

YORUM YAP