reklam
reklam
DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.891,421.317
reklam

ALTIN YUMRUK BANDIRMA’YA MADALYALARLA DÖNDÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
ALTIN YUMRUK BANDIRMA’YA MADALYALARLA DÖNDÜ
reklam

Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 2023 Alpagut Türkiye Şampiyonası’nın açılış töreninde konuşan Türkiye Alpagut CAYMAZ sistem  Başkanı Rambo Hakan Hoca:

“ Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen, 2023 faaliyet programımızda yer alan Alpagut Türkiye Şampiyonası’ nı 25 il , 33 kulüp sporcumuzun katılımıyla gerçekleştirmenin onurunu yaşarken, şampiyonaya katılmak üzere yola çıkan ancak Adana’da geçirdikleri kaza sebebiyle aramızda olamayan Hatay Reyhanlı Spor Kulübümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ” dedi.

Şampiyona’ ya katılan sporcuların Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 25 hakemin gözetiminde Ayça, Batur, Caymaz, Gurşak ve Kaçut olarak 5 sistemde ter döktüklerini dile getiren Başkan Rambo Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Aramızda bulunan Türkiye Federasyon Başkanı Metin Karadeniz, Dünya Federasyonu Yönetim Kurulu üyemiz ve Baş Hakem Rafig Gasımov’a, Mudanya Gençlik ve Spor Müdürlüğü İlçe Müdürü Çağlar Yeni’ye çok teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyon oldu. Müsabakalar nefes kesti”.

Dereceye  giren sporcularımızın adları ise şöyle:

Batuhan 1 altın

Seyithan 1 altın

Tuğba     1 altın

Sudem    3 bronz

İrem         1 altın

Nurten    2 gümüş

Taçmin    1 altın

Mihrab     1 altın

Mina         1 altın

Mert         1 altın

Hira Nur   1 altın

Belinay     1 altın

Aybars      1 altın

Zeynep     2 gümüş

Ayliz          1 altın

Furkan      2 gümüş

Aras          2 gümüş

Toprak      1 altın

Ahmet Efe   1 altın.

Müsabakalar sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı ve  Antrenörü Rambo Hakan Hoca:

“ Bu müsabaka tam istediğim gibi oldu. Beklediğimiz sonuçla karşılaştık. Çok mutlu olduk, teşekkür ederim tüm hocalarıma ve sporcularıma. Kulüp Hocası Cansu Boylaz ve Kerim Yıldırım, sporcular müsabakaya çıktıklarında sporcuların arkalarında çıkıp onlara destek oldular, onlarla beraber ter attılar. Sporcular CAYMAZ sistemde dövüştüler. Bu kategoride tüm kulüpler arasında toplanan puanla birincilik kupası kazanan tek kulüp olduk. Hiç değişmeyen tek bir seri oldu ve bundan sonraki hedefimiz aralık ayında yapılacak Dünya Şampiyonası! Bu şampiyona için şimdiden çalışmaya başladık. Çok sıkı çalışıp dünya kupasını kazanacağız, çok güçlü geliyoruz. Kazanmaya kendimizi adadık, rakiplerin kim olduğu önemli değil çünkü biz kazanacağımızı biliyoruz. Bu kupayı Bandırma’ ya getireceğimize inancımız sonsuz. Çünkü biz kulüp olarak her zaman en iyisini yapıyoruz.” dedi.

Dünya Şampiyonu Rambo Hakan Hoca

reklam

YORUM YAP