Rambo Hakan Sahalara Geri Dönüyor

Yayınlanma Tarihi :

Milli Takım Antrenörü, Dünya ve Avrupa Şampiyonu RAMBO HAKAN, uzun bir sakatlığın ardından sahalara dönme kararı aldı.

Bu süreçte antrenman programlarını kendisinin hazırladığını; diyet, kas kütlesi ve antrenman programına sıkı bir çalışmayı ekleyerek hazırlandığını bildirdi. Uzun bir aradan sonra sakatlığının düzeldiğini ve ameliyatlarının çok başarılı geçtiğini beyan eden Milli Takım Antrenörü, çok uzun zamandan beri sahalarda, podyumlarda ve müsabakalarda olmadığını dile getirdi.

Kick boksun fena halde hayata benzediğini sözlerini ekleyen Rambo Hakan, bu sporun sevinci, hüznü, birlikteliği, rekabeti, kavgası ile büyük acıları da içinde barındırdığını, imkansız ve mümkün olan şey arasındaki farkın kararlılıkta yattığını ifade etti.

Kendisinin bu spora hayatını adadığını ve bu sporun kendisi için asla parayla ilgili olmadığını, sevdiği şeyi en doğru şekilde yapmaya devam eden birisi olduğunu ifade etti. Rambo Hakan, Hepsini kaldırabilecek omuzlara ve herkesle başa çıkabilecek bir yüreğe sahip olduğunu, artık mükemmel bir antrenman yaparak efsane bir dönüşe hazırlanacağını sözlerine ekledi.

Rambo Hakan, bu süreçte Grand Asya otelinde antrenmanlarına devam edeceğini, Grand Asya Müdürü Sayın Ömer Kurubaş ile birlikte bu işe başladıklarını ve desteklerini birbirlerinden esirgemediklerini söyledi.

Bandırma’nın ilk Milli Takım Antrenörü ve ilk Dünya Şampiyonu olan RAMBO HAKAN, yeniden bir ilke imza atmak için eski formunu yakalayarak sahalara dönmek için sıkı bir antrenman programlarının önünde olduğunu, uzun bir yol kat edeceğini ve her antrenmanını kan ve ter damlalarıyla bitireceğini söyledi. Bu sürece dair çok heyecanlı olduğunu ve geçirdiği sakatlıkların bir türlü yakasını bırakmadığını, 2021 yılından bu yana sakatlıklarla boğuştuğunu, eski formunu yakalamak için her gün antrenman yaptığını dile getirdi.

Basın No: