Muay Thai EMF Open Cup Turnuvasında Altın Yumruk Spor Kulübü  6 Şampiyon Çıkardı. 

Yayınlanma Tarihi :

10-15 aralık 2019 tarihinde Antalya ilinde düzenlenen Muay Thai EMF Open Cup (Muay Thai Açık Avrupa Kupası) turnuvasında Altın Yumruk Spor Kulübü  6 şampiyon çıkardı.

Antalya ilinde 10-15 aralık 2019 tarihinde  düzenlenen Muay Thai EMF Open Cup (Muay Thai Açık Avrupa Kupası)  turnuvasına Bandırma adına yarışan Altın yumruk Spor Kulübü 8 sporcu ile mücadele etti. Turnuva hakkında konuşan kulüp ve milli takım antrenörü Hakan İtmiş şunları söyledi; “Turnuvaya 8 sporcu ile katıldık bunlar 4 sporcumuz milli takım adına yarıştı.  Türk Milli Takımımızı en güzel şekilde temsil ettik. Müsabakalara katılan sporcularımızdan; Cansu Boylaz, Doğa Dikmen, Hatica Hayat Kaya, Ayşe Ceren Tümer, milli takım adına ter döktü ve güzel sonuçlar aldılar. Diğer sporcularımız milli olabilmek için mücadele verdiler.  Bu sporcularımız ise Yusuf Özkarasu, Ege Şener, Fevzi Yiğit Akyol, Batıkan Yanmaz. Sporcularımız hergün çift antreman ile çok çalıştı, dayanıklılık ve hız antrenmanlarıyla turnuvaya hazırlandılar. Verilen emekler çekilen eziyetler yerini buldu yaşanan yorgunluğa değdi. Alınan sonuçlardan çok memnunum, sporcularımız bizleri gururlandırdı. 900 sporcunun katıldığı turnuvada zoru başardık, ülkemizi halkımızı insanımızı seviyoruz ve onlara yararlı olabilmek için onları gururlandırabilmek için çizgimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Burada milli takım adına görev yaptım, bu çok güzel bir duygu. Sprda başarının sırrı; inanç, itaat ve disiplinli olmak. Sporcularımı tek tek kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızın turnuvaya katılmasında emeği geçen ve onların başarılarında pay sahibi olan EGE İZYEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN MEHMET TAŞTEMEL’e de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. BENİM DÜNYAM BENİM SAVAŞIM RAMBO HAKAN”

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54