MSB kaynaklarından ”Eurofighter” açıklaması

Yayınlanma Tarihi :

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada, İngiltere’den ilk etapta 20, daha sonra da 20 olmak üzere toplam 40 son versiyon ”Eurofighter” uçak temin edilmek istendiği hatırlatıldı.

MSB kaynakları, İngiltere’den talep edilen ”Eurofighter” uçaklarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ilk etapta 20 adet, daha sonra da 20 adet olmak üzere toplam 40 adet son versiyon ”Eurofighter” uçak temin edilmek istendiği hatırlatıldı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in İngiliz mevkidaşı ile yaptığı son görüşmede bu konunun ele alındığını belirten kaynaklar, İngilizlerin uçak satışı konusunda Almanların ikna edilmesine yardım edeceklerine ilişkin sözlerini tekrar ettiklerini ifade etti. Bakanlık kaynakları, ”Eurofighter” uçaklarının temini konusunun yanı sıra KAAN’ın yakında ilk uçuşu gerçekleştirerek TSK’nın envanterine girmesi için büyük bir hızla çalışıldığını hatırlattı.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54