KYZİKOS ULTRA MARATONU İÇİN GERİ SAYIM

Yayınlanma Tarihi :

 5-6 Ekim 2019 tarihinde Kapıdağ Yarımadasında ilk kez düzenlenecek  Kyzikos Kapıdağ Uluslararası Ultra Maratonu organizasyonu için son hazırlıklar yapılıyor.

Başta Bandak ve Erdek Belediyesi yetkillileri olmak üzeri yürütülen hazırlık çalışmaları son aşamaya geldi. Organizasyon için şu ana kadar 600 civarında sporcunun kayıt yaptırdığı bildirildi. Hazırlıklar kapsamında parkurların işaretlenmesi, yol boyu yiyecek ve içecek ikramlarının hazırlanması çalışması sürüyor.

Sporcular Kapıdağ Yarımadasının tarihi ve doğal güzellikleri arasında yeşil ile iç içe   5 km’lik Seyitgazi Koşusu, 22 km’lik Apostol Patika Koşusu, 56 km’lik Kirazlı Manastırı Ultra ve 85 km’lik Kyzikos Ultra Maratonunda koşacak.

Erdek ve Kapıdağ’ın tarihi ve doğal güzelliklerini hem dünyaya tanıtmak hem de spor camiasına bölgenin adını duyurmak için  gerçekleştirilecek olan etkinlikte sporculara rota üzerinde yerel yiyecek ve içeceklerin tadımı yaptırılacak.  4 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Erdek Meydanında başlayacak organizasyonda gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  5 Ekim Cumartesi günü  sabah 06.30’da 85k için, 07.00’da 56 km için,  10.00’da 22 km için start verilecek.  6 Ekim pazar günü 09.30’da çocuk koşusu, saat 10.00’da 5 km’lik halk koşusu ile devam edecek. Organizasyon pazar günü saat12.00’da düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54