Kent Konseyleri Platformu Eskişehir’de Toplandı

Yayınlanma Tarihi :

Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden oluşan kent konseyleri platformu yılda iki sefer bir araya gelerek karşılıklı kapasite ve bilgi deneyim artırımı konularında paylaşımlarının yanında ülke sorunlarını tartışan önemli platformların başında geliyor.

Odunpazarı Kent Konseyi ev sahipliğinde Eskişehir’de gerçekleşen genel kurulda konuşan Başkan Kurt, “Kent konseyleri sivil ve yönetim kurulları ise belediyeyi eleştirecek nitelikte olmalı. Kent konseylerinin her siyasi parti ve görüşe eşit uzaklıkta olması gerekiyor. Kendilerini bir tüzük ile sınırlandırmadan kendini her şeyden görevli saymalı” dedi.

2 gün süren genel kurulda Türkiye Kent Konseyleri Platformunun yapısı tartışıldı. Türkiye’deki kent konseylerinin geleceği ile ilgili atölye çalışmalarının da yapıldığı genel kurula Türkiye’nin farklı bölgelerinden 55 kent konseyi katıldı. Toplantıya Bandırma’dan  Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz iştirak etti.  2 gün süren genel kurulda Dr. Murat Ergöz çeşitli temaslarda ve görüşmelerde bulundu.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54