İYİ Parti’li Bir Belediye Başkanı, Neden Olmasın?

Yayınlanma Tarihi :

İYİ Partili bir Belediye Başkanı, neden olmasın?

 

Bir tarlanız var, ilk sene domates ikinci sene domates üçüncü sene tekrar domates ektiniz. Dördüncü sene yine domates ekerseniz ilk yıllara göre ne kadar verim alırsınız? Elbette verim azalır, peki artan Bandırma nüfusu ve çoğalan sorunları ile bir kent, kendini tekrar eden ve düşen bu yönetimsel verimi nasıl tolere edebilir. Bunun tek yolu kan değişimidir düşünce değişimidir siyasi otorite değişimidir. Bu değişimi gerçekleştirecek en ideal parti ise İYİ Partidir.

 

Üç dönemdir yönetimde olan CHP’de idari körlük oluşmuştur. Bu körlük kendi iç siyasi örgütsel yapısından, sorunları sürekli aynı şekilde ele almalarından, aynı aktörlerin aynı şekilde kendi politikalarını sürdürmelerinden, kendi içlerinde gruplaşan ve ayrışan CHP’nin parti içi rekabeti farklı mecralara taşımalarından, çıkar çevrelerinin oluşturduğu çember sendromunun kentin önceliklerini görmeyi engellemesinden kaynaklanmaktadır. Kendi içinde birbirine rakip birbirine muhalif bu kadar isim varken bir başkasının CHP’ye muhalefet etmesine pek de gerek kalmıyor. Bu nedenle bir değişim Bandırma için şarttır.

 

Bakıyorlar ama görmüyorlar, işitiyorlar ama duymuyorlar, konuşuyorlar ama kendi söylediklerine kendileri de inanmıyorlar. Çünkü onların gündemi ve öncelikleri Bandırma halkının gündemi ve önceliklerinden çok farklı. Eğer bir dönem daha CHP yönetimde kalırsa önceki üç dönemlik kronik sorunlar ve kendi içlerindeki hesaplaşmalar yeni döneme taşınacaktır. Bandırma halkının bunca sorunu bunca sıkıntısı varken bir dönem daha bu halka aynı çileleri çektirmek reva görülmemelidir.

 

Bakınız şehrimiz Diamond Structure (Marmara Elması) denilen bir ticaret ve lojistik ağının merkezidir dünyaya açılan bir kapıdır. Bunu göremeyen ve çıkar çevrelerinin memuru olan bir yönetim bu şehri sırtlayamaz ve sırtlayamadı da. Koca şehir üç beş sokak ve bir kaç caddede sıkıştı. Köşe başlarını tutanlar Bandırma’nın geleceğine ipotek koydu. Denizi var giremiyoruz, yolları var gidemiyoruz her taraf dımdızlak kaldı Allah’ın sıcağında gölgelenecek ağaç bulamıyoruz. Kent içi ulaşım deseniz el arabasıyla yolculuk daha konforludur buna emin olabilirsiniz. Hafta sonu bir gün izinlisiniz, yıllardır aynı şehir, aynı kaotik yapı sizi hep aynı monotonluğa sürüklüyor. Artık bir değişim ve bir yenilik şarttır.

 

Sahip olduğumuz potansiyeli görememek, görebildiklerimizi değerlendirememek, değerlendirebildiklerimizi ise paylaşamamak klasik bir CHP yönetimi hastalığıdır. Bu hastalığa şifa olacak olan; hem CHP’lilere hem de AKP ve MHP’lilere ilaç olacak olan İYİ Partidir. Bandırma’da İYİ Partili bir başkan yaşadığımız sorunların çözüm yoludur.

 

Neden Bandırma İYİ Partili bir başkana olur vermesin? Verecektir, çünkü CHP’nin kendi seçmeni kendi adayına parti içi rekabetten dolayı oy vermeyecek. Çünkü CHP’li oy verdiği yönetimden kendi de memnun değil. CHP’li de kendi yöneticileri tarafından kendisi de Mağdur edildi. CHP’li yönetimdeki mental yorgunluğu, rehaveti, ceketi koysam seçilir rahatlığını herkes görüyor. Ama İYİ Parti; yönetime aç, çalışmaya aç, hizmete aç, bu şehri sırtlamaya aç. İYİ Parti ağustos böceği ve karınca hikayesindeki karıncadır. Kışı görüp hazırlanan, halkın sesini duyan, aynı dertlerden aynı sorunlardan muzdarip olan insanların yer aldığı bir partidir. Kalkıpta üç dönemdir rehavete ve boş vermişliğe alışan, yaptıklarının hesabı sorulmayan ağustos böceği rolündeki CHP’ye tekrar oy vermek yeniden seçmek bu kentin en büyük hatası olacaktır. Bu nedenle hem Bandırma için hemde CHP için doğru adres İYİ Parti….

 

İster inanın ister inanmayın İYİ Parti’li bir başkan geliyor…

 

 

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54