İsmail Ok’un İstifasına Tepkiler Gecikmedi

Yayınlanma Tarihi :

Partisinin ittifak ortağı olan CHP’ nin aynı zamanda HDP ile de ittifak içerisinde olduğunu söyleyen İsmail Ok, İYİ Parti’deki tüm görevlerinden istifa etti, bu istifaya İYİ Parti’den tepki geldi.

 

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un İYİ Parti’den istifasına Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna tepki gösterdi. Tuna, düzenlediği basın toplantısında, “Ok’un Aidiyetten sonra hakkaniyetini de kaybettiğini gördük” şeklinde konuştu. Tuna; “Bilinmesini isteriz ki İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Üç yıla yaklaşan bir süredir ellerinden geleni ardına koymayanların yıkamadığı bir inanç birliğini içimizden çıkacak bir vefasızlığın ve hadsizliğin zedelemesi asla mümkün değildir. İstifa gerekçesinde Soros Vakfı’ndan bahseden Sayın Ok’a hatırlatmak isteriz ki, sözünü ettiğiniz o vakıf Türkiye’de siyaseti dizayn etme imkanı bulsa ilk taşı İYİ Parti’nin camına atar” dedi.

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna’nın Basın açıklaması şu şekilde;

 

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54