Duayen Gazeteci Mustafa Yamaner Taburcu Oldu

Yayınlanma Tarihi :

Bandırmanın Sesi Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Bandırma’nın sevilen simaların usta gazeteci Mustafa Yamaner geçirdiği ortopedi ameliyatının ardından bir hafta sonra taburcu oldu.

Usta Gazeteci Mustafa Yamaner’i dostları hastanede kaldığı sürece dostları yalnız bırakmadı. Şehir içinden ve dışından pek çok siyasetçi, yazar, bürokrat, iş insanı, çeşitli sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, çeşitli partilerin temsilcileri ve dostları gerek telefonla ulaşarak gerekse ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Dizinden ortopedik bir operasyon geçiren Mustafa Yamaner’in ameliyatı başarılı geçti. Bir hafta boyunca Bandırma Devlet Hastanesi’nde kontrolleri yapılan usta gazeteci, 11 Mart Çarşamba günü taburcu oldu. İstirahatini evinde sürdürecek olan Mustafa Yamaner abimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54