Bu Görüntüler Bandırmaya Hiç Yakışmadı

Yayınlanma Tarihi :

Çınarlı Mahallesi Servet Çırpan Caddesinde 3 haftadır  tamamlanmayan ve yarım bırakılan yol çalışması vatandaşı canından bezdirdi.

3 hafta önce başlayan yol ve kaldırım çalışmaları yarım bırakılınca mahalle sakinleri çektikleri çileden ve seslerini duyuramamaktan dert yandı. Kazılan yollara akan kanazilasyonun kokusu mahalleye yayılırken etrafta patkanlar görülmeye başladı. Çocukların ise çevreye yayılan kanalizasyon suları içinde oyun oynaması gözlerden kaçmıyor. Halk sağlığını tehdit eden atık suların yollarda birikmesi endişe yaratıyor. Bölgede bulunan esnaflar ise mahalleye araçların giremediğini malzeme tedarik etmede güçlük yaşadıklarını ve satışlarının düştüğünü belirtiyorlar. Bozulan yollarda evlere girip çıkmak ve yollarda yürümek oldukça güç.

Mahalle sakinleri; “Artık yeter yetkililer sesimizi duysun, 3 haftadır canımızdan bezdik bir muhatap bulamıyoruz. Çocuklar kanalizasyon suları içinde oynuyor, kötü kokudan pencerelerimizi açamıyoruz, mahallemize araçlar giremiyor, bize bu çileyi çektirmeye kimsenin hakkı yok. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, belediye her türlü ekipmana imkana sahip önce vatandaşı düşünsünler, gelsinler bir halimizi görsünler” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54