Bandırma’da Cumhuriyet Coşkusu

Yayınlanma Tarihi :

 

Tüm yurtta olduğu gibi Bandırma’da da Cumhuriyet Bayramı  coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri  Cumhuriyet Meydanında yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra  Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal günün anlam ve önemi belirten konuşmayı gerçekleştirdi. Tören tüm okulların katılımıyla  yapılan geçit töreni ile devam etti. Geçit töreni vatandaşlarımız tarafından büyük bir coşku ile takip edildi.  Kutlama törenlerinde protokolde Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş yer aldı.  Tören, halk oyunları gösterisi ve resmi geçişin ardından sona erdi.

Gelenekselleşen ve gece düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fener alayına  binlerce kişi katıldı. Saat 19.00’da  Odu caddesinden başlayan yürüyüş  Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü. Cumhuriyetin ilan edilişinin 98.yılı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda ise bir konser düzenlendi. Emre Aydın’ın sahne aldığı konser vatandaşlarca coşku ile takip edildi. Konserde bir  konuşma yapan  Belediye Başkanı Tolga Tosun, Emre Aydın’a çiçek takdim etti.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54