Bandırma’da Corona Önlemi

Yayınlanma Tarihi :

KORONA SALGININA KARŞI ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Bandırma Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüyle ilgili önlemlerini arttırdı. Alınan önlemler kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Meydanı, ana caddeler, parklar ve duraklarda dezenfektan uygulaması yapılıyor.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un talimatı ile başlatılan dezenfekten çalışmaları korona salgınının yanı sıra mevsimsel hastalıklara karşı da önlem amaçlı yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 ekip ile iç ve dış temizliği özel kıyafetli personel tarafından püskürtme yöntemiyle özel dezenfektanlarla ilaçlanarak detaylı bir şekilde anti bakteriyel çalışma gerçekleştiriyor. Ayrıca Arazöz ile tüm cadde ve sokaklar özel ilaçlı su ile yıkanıyor.Yapılan çalışmalarla virüs ve mikropların üremesi engelleniyor. Ekipler Çalışmaların korona virüs tehditi bitene kadar düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54