Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Yayınlanma Tarihi :


Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. İsmail Ok’un istifası ile yaşanan sürece değinen Necmi Sert “Biz her koşulda ve şartta genel başkanımızın yanındayız” dedi.

Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert yaptığı açıklamada şu hususlara değindi;

“İYİ Parti Balıkesir Millet Vekili İsmail Ok’un istifası malumun ilanıdır. 31 Mart yerel seçimleri sonrası il ve ilçe kongrelerine katılmayan gözden ve gönülden düşmüş bir millet vekili birtakım iddialarda bulunarak istifa ediyor. Biz gidene güle güle diyoruz, her zaman ve her şartta genel başkanımızın yanında olduğumuzu daima söylüyoruz. Keşke sayın İsmail Ok birtakım suçlamalarda bulunurken bunların altını dolduracak şekilde isim verseydi, bu Sorosçular kimlerdir bunu açıklasaydı, bunu söylemiyorsa iftiradır. Bu iftiralar kendisine yakışmamaktadır”.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bandırma’ya gelişine değinen Necmi Sert ziyaret programı hakkında bilgi verdi.

“Genel başkanımızın Bandırma’ya gelişi malum 21 şubat Cuma günü saat 14:30  olarak belirlenmişti, fakat son zamanlardaki bazı gelişmelerden dolayı genel başkanımızın Bandırmaya gelişi bir hafta sonraya yani 28 Şubat 2020 Cuma gününe ertelendi. Genel başkanımız Gönen üzerinden Balya ve Gönen ilçe teşkilatlarını ziyaret ettikten sonra Bandırmaya gelecektir.  Genel başkanımızı karşılama Erdek yolu üzerinden olacaktır. Öncelikli olarak esnafımızı ziyaret ettikten sonra parti teşkilatımıza uğrayacak oradan partililerimizle görüşüp kısa bir basın açıklamasından sonra saat 16 gibi Erdek’e hareket edecektir”.

Yaklaşan Bandırma İYİ Parti İlçe kongresi hakkında konuşan Necmi Sert şu an için kendinden başka bir adayın gündemde olmadığını ancak adaylık konusunun herkesin en demokratik hakkı olduğunu belirtti.

“Bandırma iyi parti kongresini gerçekleştireceğiz, kongremiz 8 Mart 2020 Pazar günü Grand Asya hotel balo salonunda saat 12.00 de olacaktır. Bütün partililerimizi ve delegelerimizi ve değerli Bandırmalıları kongremize davet ediyoruz bizde kongreler bir toy gibidir şölen havasında geçer. Kongreler partilerin bir yenilenmesidir vücudun hücre yenilemesi gibidir. Parti kongremizin öncelikli olarak Bandırmamıza ve iyi partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongremizde ben tekrar ilçe başkanlığına adayım. Şu ana kadar başka herhangi bir aday olacağı belirsizliğini korumaktadır adaylık bütün üyelerimizin en doğal hakkıdır başka aday olmazsa tek adaylı bir kongre olacak eğer başka aday çıkarsa bir yarış halinde olacaktır. Sonuç Bandırmamıza ve ülkemize hayırlı olsun”

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54