Bandırma DİSK Emekli-Sen’den Emeklilere Çağrı; “Biz Birlikte Güçlüyüz”

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Disk Emekli Sen  Şube Başkanı Levent Balkış, son günlerde gerçekleştirdikleri etkinlikleri ve şube yönetimi olarak yaptıkları çalışmaları gazetemize değerlendirdi. 

Örgütlü mücadele konusunda gereken adımları attıklarına değinen Levent Balkış, üye kazanma konusundaki çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi. Yaşanan krizler ve ekonomik zorluklar karşısında hükümete verilecek en güzel cevabın birlikte hareket etmek olduğunu dile getiren Balkış “Gelin bize güç verin biz birlikte daha güçlüyüz birleşerek kazanacağız” dedi.

Gelecek süreçte DİSK Emekli-Sen Bandırma şubesi olarak yeni üye kazanmanın önemine değinen Balkış, yılbaşındaki yeni üye kazanma stratejileri hakkında şunları söyledi; ” Yeni yılda bir üye kampanyası başlatacağız her yeni üye bir yeni üye daha getirecek bu konuda çalışmalarımız sürüyor, olabildiğince çok arkadaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz.  Üyelerimiz bizlere yeni üye kazandırarak sendikal mücadelemize katkı sağlayacak. Gelecek hafta Çanakkale’de büyük bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıda üye kazanma konusundaki yol haritamız netleşecek. Susurluk, Manyas ve Gönen’de şube ve temsilcilik açma çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Geçmiş dönemde çok güzel etkinlikler yaptık, konuşmacılardan güzel bilgiler aldık halkımızı bilgilendirmeye çalıştık, yeni yıl ile birlikte emekli arkadaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Etkinliklerimiz ve toplantılarımız sürecek, Bandırma’da sendikal mücadele içinde emekliler var olmaya devam edecek. Emekli dostlarımızı DİSK Emekli-Sen’de örgütlenmeye davet ediyoruz, gelin birlik olalım gücümüze güç katın”

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54