BANBİS’ten Barış Pınarı’na Destek

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Bisiklet Grubu (BANBİS) 98 kişinin katılımıyla Kapıdağ da 10 km lik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüş kapsamında Barış Pınarı Hareketine değinen bisikletçiler şunları söyledi.

“Bandırma Bisiklet Grubu (BANBİS) olarak bugün 98 kişinin katılımıyla Kapıdağ da 10 km lik doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Mantar Kayası adını verdiğimiz parkurumuzda ilk olarak Kapıdağ Gölete uğradık. Ardından Şelaleye yürüdük. Son durak noktamız ise Kirazlı Manastırıydı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerininde eşlik ettiği yürüyüşümüz Kapıdağ’ın güzelliklerinde, çok güzel bir havada, neşe içinde, doğayla iç içe sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Ezelden beridir hür yasamaya alışmış yüce Türk Milletinin Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri ve onun şerefli neferleri biliniz ki asil Türk milleti daima sizinledir. Amacı her zaman barışı payidar kılmak olan ve dünya üzerindeki mazlum çocukların korkmadığı tek ordu.. yolunuz ve bahtınız açık olsun. Eminiz ki şanlı sancağımızı yine zaferle taçlandıracak ve kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağımız vatan topraklarına zaferle döneceksiniz çünkü muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.”  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54