Babasının İzinden Gidiyor

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Altın Yumruk Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Hakan İtmiş Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Siyah Kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. DAN Sınavları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kulüp Antrenörü Hakan İtmiş; “Federasyonumuzun 2020 yılı Faaliyet Programında yer alan “Siyah Kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. DAN Sınavları ” 17 Ekim 2020 tarihinde Çanakkale GSİM Anafartalar Spor Salonu’nda yapılacaktır. Bandırma’dan Altın Yumruk Kulübü  kick boks milli takım antrenörü olarak bana bu sınavda komisyon üyesi olarak görev verildi. Beni bu göreve layık gören sayın başkanım Salim Kayıcı’ya çok teşekkür ederim. Altın yumruk kulübü olarak;  Seymen Yiğit İtmiş, Cansu Boylaz, Oğuz Efe Çelikçi, Kerim Yıldırım, Berke İnat olmak üzere  5 sporcu ile katılıyoruz.  Sporcularımız çok güzel hazırlandı, biz yılardan beri bu işi severek ve de insanlara faydalı olmak için yapıyoruz. Bandırma’ya çok iyi sporcular kazandırdık kazandırmaya da devam edeceğiz. Sınavlar Covid-19 tedbirleri altında yapılacaktır.
Sınavın yapılacağı salon içinde ve dışında sosyal mesafe kurallarına uyulacaktır. Sınav alanına görevlilerin belirlediği sayıda sporcu alınacak ve ateş ölçümü yapılacaktır. Sınav alanına maskesiz girilmeyecektir ve sınava girecekler dışında kimse kabul edilmeyecektir” şeklinde konuştu.

Bu arada Çanakkale’de gerçekleştirilecek Dan Sınavın’da Klüp Antrenörü Hakan İtmiş’in oğlu Seymen Yiğit İtmiş’te ter dökecek. Babasının yolundan giden Seymen Yiğit İtmiş, siyah kuşak 2. dan sınavına girecek.  İlkkez bir sınavda babasının karşısında ter dökecek  olan genç sporcu, bunun çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. Vizyon Gazetesi olarak genç sporcuya ve sınava girecek diğer tüm sporculara başarılar dileriz.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54