Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Genel Kurula Gidiyor

Yayınlanma Tarihi :

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Genel Kurula Gidiyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu 12 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak. Genel kurul öncesi bir açıklama yapan kırmızı liste başkan adayı Uğur Kayaalp tüm üyeleri genel kurula davet etti.

Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan, tam bağımsız, laik, hukukun üstünlüğüne dayalı bir Cumhuriyet ülküsü olan, Atatürk Devrim ve İlkelerinin toplumsal sorunlarımızın çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe sahip olduğunu bilen, O’nun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkarken geleceğinde öncülüğünü yapan büyük bir örgütün içinde bulunmanın verdiği gurur, sorumluluk ve görev anlayışı ile bu göreve talip olduk.
Kemalist ideolojinin neferleri olarak, deneyim ve birikimi gençliğin enerjisi ile bir araya getirdiğimiz yönetim kadromuz için değerli üyelerimizin onayını isteyeceğiz.
Başta Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy ve Şube Kurucu Başkanımız Melih Çınar olmak üzere örgütümüze emek vermiş herkese şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54