ALTIN YUMRUK SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI HEDEFİ

Yayınlanma Tarihi :

ALTIN YUMRUK SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI HEDEFİ

Altın Yumruk Spor Kulübü düzenlenecek dünya kupası şampiyonası için kendisine yeni hedefler belirledi, şampiyona hakkında konuşan kulüp antrenörü Hakan İtmiş şu bilgileri verdi;

Altın Yumruk Spor Kulübü sahibi ve aynı zamanda Milli Takım Baş Antrenörü olarak sizlere büyük bir gelişmeyi duyurmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası Şampiyonası’nda, Altın Yumruk Spor Kulübü olarak yaşları 8 ile 20 arasında değişen sporcularımız, ülkemizi, Bandırma’mızı ve kulübümüzü, en iyi şekilde gururla temsil edecekler. Bu önemli müsabakalara hazırlanmaları için yaptığımız çalışmalar ve sporcularımızın gösterdiği azim ve kararlılık beni gururlandırıyor.

Her bir sporcu, adını sayarak özel bir teşekkürü hak ediyor. Batuhan, Seyithan, Sudem, İrem, Nurten, Taçmin, Belinay, Zeynep, Mina, Mihrab, Hira, Aybars, Toprak, Furkan, Efe, Mert; hepsi, bu zorlu antrenman yılında gösterdikleri cesaretleri ve harcadıkları emekleriyle büyük bir saygıyı hak ediyor. Bu gençlerle birlikte geçirdiğimiz antrenman süreci, sadece sporcularımızın fiziksel becerilerini değil, aynı zamanda karakterlerini de güçlendirdi. Amatör sporcularımızın desteklenmesi, gençlerin sporla yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması konularında birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum. Spor, sadece başarıları artırmakla kalmaz, aynı zamanda gençlerimizin akademik kariyerlerine olumlu bir etki yapar. Biz, bu değerleri gençlerimize aşılamak adına büyük bir emek sarf ediyoruz.

Başarının anahtarı olan, kararlılık, itaat, disiplin, cesaret, azim ve inanç gibi değerleri içselleştirdik, ve bu özelliklerle donatılmış olarak şampiyonaya hazırlandık. Tıpkı geçen 3 yılda olduğu gibi bu yılda bütün kupaları ve şampiyonlukları bandırma’mıza evimize getireceğiz. Sporcularımızın enerjisi ve isteği, Bandırma ve Türkiye’nin adını dünya genelinde en iyi şekilde duyurmamıza vesile olacak. Bu yolda onlarla birlikte olmaktan büyük bir gurur duyuyorum.

Dünya Kupası Şampiyonası’nda Altın Yumruk Spor Kulübü olarak ülkemizi, kulübümüzü ve Bandırma’mızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum ve bu büyük heyecanı paylaşmak isteyen tüm dostlarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum.

Hep birlikte zaferimize yürüyeceğiz. Spor dolu günler dilerim.

Milli Takım Baş Antrönörü

Rambo Hakan İtmiş

 

Basın No: