Altın Yumruk Spor Kulübü Geleneğini Bozmadı

Yayınlanma Tarihi :

ALTIN YUMRUK Spor Kulübü, 4. Alpagut Dünya Şampiyonası’nda Geleneğini Bozmadı 4. Kez Büyük Başarıya İmza Attı

ALTIN YUMRUK Spor Kulübü, Dünya Alpagut Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Alpagut Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi gururla temsil ederek 4. kez büyük bir başarı elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yıldırım ilçesindeki Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada 23 ülkeden 360 sporcu kıyasıya mücadele etti.

ALTIN YUMRUK Spor Kulübü sporcuları, elde ettikleri 6 altın, 5 gümüş ve 6 bronz madalya ile Türkiye takımını birinci yaparak büyük bir zafer elde etti. Sporcular, kıyasıya rekabetin yaşandığı şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalya sayısını artırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen şampiyonaya Azerbaycan, Gürcistan, Afganistan, İran, Irak, Özbekistan, Litvanya, Bangladeş, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya, Romanya, KKTC’den sporcular da katıldı. 23 ülkeden gelen 360 sporcu arasında Türkiye takımı, 180 sporcuyla birinci olarak büyük bir başarı elde etti.

ALTIN YUMRUK Spor Kulübü antrenörü ve milli takım antrenör Rambo Hakan; şampiyonanın Türkiye’de olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Ülkemizi temsil eden sporcuların 23 farklı ülkeden 360 sporcuyla rekabet ettiği bir şampiyonada birinci olmaları, Türk sporunun dünya çapındaki gücünü bir kez daha gösteriyor. Hem bireysel hem de takım olarak elde edilen bu başarılar, spor camiasında gurur ve övünç kaynağı olmalıdır. Bu başarı tesadüf değil, azmin, disiplinin ve kararlığımızın birer sonucudur. Geleneksel haline getirdiğimiz şampiyonluklarımıza birini daha eklemenin sevinci ve haklı gururunu yaşamaktayız. Turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ediyorum, özellikle Türk sporcularımızı ve kulübümüz sporcularını ayrıca tebrik ediyor ve başarıları ile gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu büyük başarıyla birlikte, sporun gücünü ve toplumu bir araya getirme potansiyelini bir kez daha gördük. ALTIN YUMRUK Spor Kulübü olarak, sporcularımız ile gurur duyarken, aynı zamanda herkesin spor yapmasının ne kadar önemli olduğunu vurguluyoruz. Spor, sadece bedeni güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda disiplini, takım ruhunu ve sosyal bağları güçlendirir. Herkesi ALTIN YUMRUK Spor Kulübü’nün başarısına ortak olmaya davet ediyoruz! Sporu hayatınıza dâhil ederek, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın. ALTIN YUMRUK Spor Kulübü, sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir aile ve başarı öyküsüdür. Sporun güzelliklerini keşfetmek için bugün adım atın ve siz de ALTIN YUMRUK ailesine katılın! Sporun yaşı yoktur. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız spora teşfik edilmeli. Böylece sosyal hayatlarına, hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak çok daha sağlıklı çok daha başarılı bireyler olarak yetişeceklerdir. Ayrıca elde ettiğimiz başarılarımız, eğitimlerimizin ciddiyetini ve kalitesinide gözler önüne sermektedir. Milli Takım Antrenör olarak herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Sporla kalın, sağlıkla kalın. Diye ifade etti.

 

ALTIN YUMRUK Spor Kulübü, 4. Alpagut Dünya Şampiyonası’nı 6 altın, 5 gümüş ve 6 bronz madalya ile tamamlayarak, şampiyonada gösterdiği performansla sadece bir spor kulübü olmanın ötesine geçti. Türk sporuna bir kez daha büyük bir onur yaşattı.bize bu turnuvada maddi ve manevi destek veren BANDIRMA GENÇLİK SPOR VE KÜLTÜR VAKFI Ve ticaret odası başkanı Adem yılmaz çok teşekkür ederim kendilerine bu başarı hepimizin dedi Rambo hakan hoca

Basın No: