ALTIN YUMRUK SPOR KULÜBÜ ANTALYA’DA AVRUPA MUAY THAI TURNUVASINDA MÜCADELE VERECEK

Yayınlanma Tarihi :

Muay thai milli takim antrenörü Hakan İtmiş ve kulüp sporcuları 10-15 aralık 2019 tarihinde Antalya ilinde düzenlenecek olan Muay Thai EMF Open Cup (Muay Thai Açık Avrupa Kupası) turnuvasında Bandırmayı temsil edecek.

Hakan İtmiş konu hakkında gazetemize şu bilgileri verdi. “Balıkesir Bandırma adına 8 sporcu olarak katılıyoruz Milli Takım adına 4 sporcumuz yarışacak. Şimdiden Türk Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Sporcularımız Cansu Boylaz, Doğa Dikmen, Hatice Hayat Kaya, Ayşe Ceren Tümer. Bu isimler milli takım adına ter dökcekler diğer sporcular ise milli olmak için mücadele edecekler. Sporcularımızın adları Yusuf Özkarasu, Ege Şener, Fevzi Yiğit Akyol, Batıkan Yanmaz. Sporcular hergün çift antreman yaparak dayanaklılık hız sürat antramanlarıyla turnuvalara hazırlandılar. İnşallah sonucumuz da çok güzel neticelenir. Bandırma da çok salon var yanlız resmi maçlarda Avrupa Dünya Şampiyonasında sadece biz varız. Önümüzdeki günlerde yine bir müsabakaya çıkıyoruz, biz bu işi çok ciddiyetle yapıyoruz insanlara ve topluma değer veriyorum. Benim tek işim devletime insanıma herkese yararlı olmak.  Çizgimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz, burda sporcular milli takım adına dövüşüp ülkesinin İstiklal Marşını dünyaya dinletebilmek mücadele verecek. Bunu hepimiz çok istiyoruz ve bunun için de canla başla çalışıyoruz.  Daha önce bunu yaptık yine yapacağız başarı tesadüf değildir.  Sporda basarının sırı inanç, itaat vede disiplinli olmak.  En önemli faktör ise ahlaklı sporcu olmak.  Turnuva öncesi sporcularımı kutluyorum ve başarılar diliyorum.
BANDIRMA’DA TEK KICK BOKS MUAY THAI KULÜBÜ BENİM DÜNYAM BENİM SAVAŞIM RAMBO HAKAN


Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54