23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK MUAY THAI KUPA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayınlanma Tarihi :

Balıkesir Altınolukta gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Muay Thai turnuvası başarılı bir şekilde tamamlandı. Oldukça yoğun katılımcıların eşliğinde, sabah saatlerinde başlayan müsabakalar akşama kadar sürdü. Dereceye giren genç ve başarılı sporcularımıza, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gençlik ve Spor il Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Edremit Ilçe Spor Müdürü Fethi Bilge ETO Başkanı Coşkun Salon, Eşi ve Edremit Belediye Meclis Üyesi Nezahat Duygun Salon Plaket ve kupalarını takdim ettiler.

Balıkesir Bandırma ilçesinden Altın Yumruk Spor Kulübü 14 sporcu ile müsabakalara katıldı. Katılan tüm sporcuların ilk turnuvaları oldukça heyecanlı geçti. Her sporcu 2 müsabaka çıkardı, toplamda 9 Altın üç Gümüş 2 bronz alarak 14/14 ile sporcularımız elleri boş dönmedi ve kentimiz Bandırma’yı gururla temsil etti.

Kulüp Antrenörü ve Kulüp Başkanı Hakan İtmiş sporcuların ilk müsabakalarında tecrübesiz olmalarına rağmen sıkı bir kamp süreci sonunda verileni alarak çok kaliteli ve güzel maçlar çıkardığına dikkat çekti. Gazetemize bilgi veren Kulüp Antrenörü Hakan İtmiş, “Bu konuda sporcularımızı kutluyorum, turnuvaya çok kalabalık gidildi. Kulüp menajeri, kulüp müdürü, kulüp kaptanı, kulüp antrenörleri ile ve sporcuların velileriyle birlikte toplam 50 kişilik bir kafileydik. Bu ne kadar güçlü ve köklü bir kulüp olduğumuzu ortaya koyuyor. Herkese çok teşekkür ederim ve dereceye giren sporcularımızı kutlarım” dedi.

Turnuvaya katılan sporcuların isimleri ise şöyle;

Yusuf Öz Karasu, Fevzi Yiğit Akyol, İbrahim Yağız Gaydan, İbrahim Çatak, Tuğba Nur Yılmaz, Berfin Bozkurt,  Batıkan Yanmaz, Nurgül Güleç,  Emir Eralp, Duru Köken, Hüseyin Seçkin Boyraz, Yusuf Can Çağlayan, Gülşen Özşaylan, Umut Özdil

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54