2020 YILI BÜTÇESİ 125 MİLYON 810 BİN TL

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Belediyesi’nin 2020 yılına ait bütçesinin görüşüldüğü Ekim Ayı 2.Oturumu Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Başkanlığında yapıldı. Oturumda Bandırma Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 125 Milyon 810 Bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Ekim ayının ikinci oturumu ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Barış Pınarı Harekatı nedeniyle ülkemiz genelinde birlik ve beraberlik duygularının daha da güçlenmesi amacıyla hazırlanan mesajının Belediye Meclis Üyesi Zeynep Özgün tarafından okunmasıyla başladı.
Mesajın okunmasinin ardından Başkan Tolga Tosun, Barış Pınarı Harekatında kalplerinin şanlı Türk Ordusunun yanında olduğunu ifade ederek bu operasyonda Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ve Gazilerimize de minnet duyduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Meclis Oturumuna geçmiş gündeme ait tutanağın okunmasıyla devam edildi. Ardından meclis toplantısı 2020 Mali Yılı Evsel Katı Atık Tarifesinin belirlenmesi hakkında Karma Komisyon Raporunun ele alındı. Rapor oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 3.maddesi 2020 Mali Yılı Tarifesinin belirlenmesi hakkındaki Tarife Komisyonu Raporu görüşüldü. Rapor oy birliğiyle kabul edildi.

Meclisin son gündem maddesi 2020 Mali Yılı Bütçesinin tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi ve oylamaya sunulması gerçekleşti. Bandırma Belediyesi 2020 Yılı Bütçesi 125 Milyon 810 Bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54