10 Ekim Ankara Garı Katliamı Mağdurları Anıldı

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen EMEK platformu 10 Ekim 2015 Ankara Gar katliamını unutturmayacağını basın bildirgesi ile haykırdı.

Dört yıl önce  DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından  “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi”  çağrısı ile Ankara’ya gelen binlerce vatandaşın  Ankara Gar’ı önünde uğradığı canlı bomba saldırısı ile 103 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu yaşan üzüntü verici olay, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda lanetlendi ve hayatını kaybedenler anıldı.

Anma töreninde,  “Gerçekleşen katliamda kaybettiğimiz bütün arkadaşlarımızı saygı ve özlemle anıyoruz. Arkadaşlarımıza olan hasretimiz, her geçen gün daha da büyüyor. Eşitlik, özgürlük, demokrasi ve barış mücadelesi, yitirdiğimiz arkadaşlarımızın en büyük emanetidir. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu doğrultuda kararlı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kaybettiklerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Yaşasın Emek, Barış ve Demokrasi Mücadelemiz” denildi.

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54