30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI MUAY THAİ BURSADA YAPILDI

Yayınlanma Tarihi :

30 Ağustos Zafer Kupası Muay Thai Bursa’da yapıldı. Turnuva hakkında konuşan kulüp Antrenörü Hakan İtmiş şu bilgileri verdi;

“Altın yumruk kulübü olarak 7 sporcu ile katıldık, katılan sporcularımız ile 2 altın 10 gümüş alarak çok güzel sonuçlarla döndük. Altın madalya alan sporcularımız DOĞA DİKMEN 1 altın, HİLAL UĞUR 1 altın, gümüş alanlar ise AHMET YILDIRIM 2 gümüş, BATUHAN BAGANA 2 gümüş, NURGÜL GÜLEÇ 2 gümüş, TUĞBA YILMAZ 2 gümüş, ORKUN ÜZER 2 gümüş”.

Kulüp antrenörü HAKAN İTMİŞ ve CANSU BOYLAZ turnuvaya katılarak sporculara gereken talimatı verip motive ederek güzel sonuçlarla döndüler.

Hakan İtmiş verdiği bilgilerde; “Sporcular kamp döneminde çok sıkı çalışarak çift antrenman yaptılar önümüzde çok müsabaka var Eylül’de müsabaka var ekimde var kasımda çok müsabaka var o yüzden sıkı çalışıp sporcularımızı uluslararası dünya şampiyonası maçlarına hazırlamam gerekiyor her zaman ki gibi hep biz katılıyoruz altın yumruk kulübü olarak hep bir adım öne taşıyoruz Bandırmayı. Girdiğimiz müsabakayı kazanarak istiklal marşımızı okutup bu gururu hep yaşattık Bandırma halkına ve 85 milyon kişinin gururu olduk. Ama maalesef Türkiye’de her şey sadece futbol olduğu için bizim kulüpten şu ana kadar 23 dünya şampiyonu çıktı, daha da devam edeceğiz. Sadece bize sponsor lazım, amatör liglere yardım olmadığından sporcular kendi imkânlarıyla gidip geliyorlar. Maalesef çok üzücü bir noktadayız bunu görmek istemiyorlar, bu durum bizleri çok üzüyor ben kulüp antrenörü olarak Bandırmaya kick boks muay thai mma getiren kişiyim ilk Bandırama’da milli takım antrenörü olan kişiyim”  şeklinde konuştu.

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54