UĞUR KAYAALP VE EKİBİNDEN “BİZ HAZIRIZ” MESAJI

Yayınlanma Tarihi :

UĞUR KAYAALP VE EKİBİNDEN “BİZ HAZIRIZ” MESAJI

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi’nin yaklaşan genel kurulu öncesi kırmızı listeyi oluşturan yönetim adayları bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yeni döneme ilişkin projeler, görüş ve öneriler konuşuldu. Kırmızı listeyi oluşturan adayların oldukça heyecanlı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Uğur Kayaalp, genel kurul öncesi verdiği mesajda “Biz hazırız” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Delegeleri Adayları ile yaklaşan seçimlerle ilgili toplantımızı yaptık..

Derneğimizin 14. Olağan Genel Kurulu 12 Mart Cumartesi günü saat 13.30′ da Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak..

Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan, tam bağımsız, laik, hukukun üstünlüğüne dayalı bir Cumhuriyet ülküsü olan, Atatürk Devrim ve İlkelerinin toplumsal sorunlarımızın çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe sahip olduğunu bilen, O’nun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkarken geleceğinde öncülüğünü yapan büyük bir örgütün içinde bulunmanın verdiği gurur, sorumluluk anlayışı ile bu göreve hazırız..

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54