reklam
reklam
DOLAR32,5917% 0.23
EURO34,8134% 0.42
STERLIN40,4350% 0.69
FRANG35,7641% 0.32
ALTIN2.419,42% -0,55
BITCOIN66.086,350.252
reklam

UĞUR KAYAALP GÖREVE YENİDEN TALİP

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
UĞUR KAYAALP GÖREVE YENİDEN TALİP
reklam

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi 14. olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Genel kurulda kırmızı liste ve mavi liste olmak üzere iki ekip üyelerin desteğini almaya çalışacak. Geçmiş dönem Bandırma Şube Başkanlığını ve Genel Merkez GYK üyeliğini yapan Uğur Kayaalp başkanlığa adaylığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Uğur Kayaalp paylaştığı gönderide şu sözlere yer verdi.

” Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma şubemizin 14. Olağan Genel Kurulu 12 Mart Cumartesi günü yapılacak.
Şubemizin değerli üyelerinin de bildiği üzere çalışma arkadaşlarımızla birlikte yönetime adayız.
Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan, tam bağımsız, laik, hukukun üstünlüğüne dayalı bir Cumhuriyet ülküsü olan, Atatürk Devrim ve İlkelerinin toplumsal sorunlarımızın çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe sahip olduğunu bilen, O’nun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkarken geleceğinde öncülüğünü yapan büyük bir örgütün içinde bulunmanın verdiği gurur, sorumluluk ve görev anlayışı ile bu göreve talip olduk.
Kemalist ideolojinin neferleri olarak, deneyim ve birikimi gençliğin enerjisi ile bir araya getirdiğimiz yönetim kadromuz için değerli üyelerimizin onayını isteyeceğiz.
Başta Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy ve Şube Kurucu Başkanımız Melih Çınar olmak üzere örgütümüze emek vermiş herkese şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz “

Uğur Kayaalp’in listesi şu isimlerden oluşuyor

reklam

YORUM YAP