reklam
reklam
DOLAR32,3759% 0.15
EURO35,3249% 0.11
STERLIN41,5382% 0.71
FRANG35,9293% 0.18
ALTIN2.324,45% 0,17
BITCOIN2.291.1962.165
reklam

Güney Marmara Sualtı Çalıştayı Düzenlendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

17 Eylül Üniversitesi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) İşbirliğiyle Güney Marmara Sualtı Çalıştayı Düzenlendi

Üniversitemizin Güney Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Ayvalık’ta düzenlediği, Balıkesir Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenleri ile sualtı konusunda paydaş olan kurum ve kuruluş yetkililerinin, dalış okulları yöneticilerinin, sualtı fotoğrafçıları ve eğitmen dalgıçların katılım sağladığı çalıştayda, bölgemizin sualtı potansiyelinin Balıkesir ve Çanakkale illerine çevresel ve ekonomik etkileri değerlendirilirken sualtı zenginliklerimizin sürdürülebilirliği konusu da ele alındı.

Üniversitemiz adına Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ile Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Şahin’in katılım gösterdiği çalıştayın açılış konuşmalarını, GMKA Genel Sekreter V. Abdullah Güç ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin gerçekleştirdi.

Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, çalıştayın ilk oturumunda “Bandırma’dan Dikili’ye Güney Marmara’ya Su Altından Bakış” konulu bir sunum paylaşırken, ayrıca çalıştayın ilk günü öğleden sonra gerçekleşen GZFT çalışmasının moderatörü oldu.

İki gün süren çalıştay, davetli akademisyenlerin ve sualtı fotoğrafçılarının katılımıyla Ayvalık ve çevresinde yer alan dalış noktalarına gerçekleştirilen bilimsel amaçlı dalışlarla son buldu.

 

reklam

YORUM YAP