reklam
reklam
DOLAR32,3256% 0.22
EURO35,1131% -0.07
STERLIN41,0088% -0.03
FRANG35,8339% 0.34
ALTIN2.300,19% 0,99
BITCOIN2.305.5121.775
reklam

“Güney Marmara Dayanışması” Kuruldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
reklam

Bandırma’da gerçekleştirilen çevre çalıştayında, “Güney Marmara Dayanışması” kuruldu. Güney Marmara Dayanışması, Güney Marmara’daki çevre katliamlarına karşı çalışacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, duyarlı vatandaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür etti. Dr. Murat Ergöz açıklamasında; “Bir telefonumuz ile 22 kişiyi toplantımıza getiren Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Sayın Evren Kızoğlu ‘na ve Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulu’ na, Çanakkale Belediye Başkan yardımcısı Sayın Mehmet İrfan Mutluay’a, Bandırma Belediye Meclis üyeleri Sayın Abdullah Erbay’a ve Sayın Harun Algül’e, İda Dayanışma Derneği’nin değerli aktivistlerine, Bandırma, Erdek Gönen ve Manyas’daki sivil toplum kuruluşlarına, Ömerköy muhtarına katılımları için, ayrıca moderasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve bu konudaki bilgi ve birikimlerini aktaran ve ayrıca bu oluşumun dönem sözcüsü seçilen Dr. Kadir Dadan’a çok teşekkür ediyoruz. Bandırma Kent Konseyi olarak, Kentimiz ve çevremiz ile ilgili oluşumların hem kurulmalarına hem de eylemlerine, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dr. Murat Ergöz; “Kent konseyleri belediyelerin arka bahçesi değildir, halkımızın her zaman yanındayız onların sorunları için çalışacağız halk ne isterse o tarafta yer alacağız, halkımızın sesi olacağız” diyerek kent konseylerinin belediyeler içindeki rolüne değindi.

reklam

YORUM YAP