reklam
reklam
DOLAR32,6030% 0.39
EURO34,8042% 0.19
STERLIN40,5832% -0.04
FRANG35,8708% 0.74
ALTIN2.491,85% 0,30
BITCOIN2.126.7194.662
reklam

Bandırma 17 Eylül Üniversitesinden İş Dünyası Zirvesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu Tarafından “İş Dünyası Zirvesi” Düzenlendi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu Tarafından “İş Dünyası Zirvesi” Düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan zirvenin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur gerçekleştirdi. Uğur, “İşletme ve Ekonomi Topluluğu tarafından geleneksel hale getirilmiş etkinlik kapsamında bir araya geldik. Derslerinizde daha çok öğrendiğiniz bilgiler teorik bilgiler ve çalışma hayatının içine dahil olduğumuzda pratikle uygulamanın farklı olduğu göreceksiniz. Bugün bu etkinlik sizler için önemli bir fırsat sunuyor. Buraya gelen konuklarımız iş dünyasından tecrübelerini sizlere aktaracaklar. Bu size çalışma hayatına dahil olduğunuzda önemli avantajlar sağlayacak. Bu kapsamda İşletme ve Ekonomi Topluluğunu bu etkinliğinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılı bir etkinlik olmasını diliyorum” diye konuştu.

Zirvenin ilk oturumu “Departmanını Seç, Geleceğe Yön Ver!” konu başlığı ile Teksüt Mali İşler Direktörü Murat Karahan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Karahan yaptığı sunumda Türkiye’deki şirketlerin kurumsallığa bakışı ve kendi iş tecrübelerinden bahsetti.

Ardından Revolution DM CEO’su ve Dijital Pazarlama Uzmanı Yılmaz Bozan öğrencilere dijital dünyaya evirilen iş yaşamı hakkında bilgiler verdi. Yılmaz ayrıca dijital pazarlama alanındaki tecrübelerini de paylaştı.

Her oturumun ardından sürpriz hediyelerin çekiliş ile verildiği etkinliğin öğleden sonraki kısmında ise “Dikkat CEO Çıkabilir!” bölümü ile devam etti. Oturumun ilk konuşmacısı Delphisonic Kurucu CEO’su Sayın Ali Acur oldu. Acur öğrencilerin tecrübelerinden istifade edebilmeleri için genç yaşında elde ettiği başarılardan ve bu süreçte neler yaşadığından bahsetti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Acur, “Fikirlerinizden vazgeçmeyin. TÜBİTAK ve KOSGEP’in çok güzel destekleri oluyor, bu destekler ile fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz” dedi. Oturum Nailtronics Arayüz Teknolojileri Kurucu CEO’su  Begüm Savaşan’ın teknoloji temalı sunumu ile devam etti.

Öğleden sonraki ikinci oturumun konusu ise “Lojistik Alanına Dair Her Şey!” oldu. Oturumda Ekol Lojistik Deniz ve Hava Taşımacılığı Genel Müdürü Mehmet Özal ve AB Mauri Maya Satın Alma ve Lojistik Müdürü Hamit Saçan kendi alanlarında önemli bilgiler paylaştı. Gün boyunca öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik katılımcılara verilen teşekkür plaket ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

reklam

YORUM YAP