Altın Yumruk Spor Kulübü Dünya 3. Alpagut Turnuvasında Yer alacak

Yayınlanma Tarihi :

 

1-4 Aralık 2022 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi katkılarıyla, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan Dünya 3. Alpagut (Turan Savaş Sanatı) Şampiyonası 50 farklı ülkeden 500 sporcu ile gerçekleştirilecek. Bandırma’dan turnuvaya katılacak olan Altın Yumruk Spor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Hakan İtmiş turnuva hakkında şu bilgileri verdi;  Biz kulüp olarak 15 sporcuyla beraber mücadele ediyoruz. Bu turnuvada sporcuların isimleri şöyle:

1 Zeynep Özdagan

2 Furkan Yazıcı

3 Mihrab Özyıldırım

4 Egemen Öcal

5 Abdullah Demiri

6 Belinay Bereket

7 M.Aybars Demir

8 Kader Turhan

9 Hira Nur Akol

10 Umut Kozan

11 Tacmin Ada Turan

12 Belinay S. Demir

13 Seyithan Barut

14 Nurgül Güreç

15 Tugba Yılmaz

Bu turnuva bizim için çok önemli. Bundan önce yapılan Türkiye Şampiyonası, Avrasya Şampiyonası ve Dünya Kupasında biz kulüp olarak birincilik kupalarını kazandık. Bu Dünya Şampiyonasında da kazanırsak toplamda yapılan 4 turnuvada 4 kupa kazan ilk ülke ve ilk takım olacağız. Bandırma’ya ve Altın Yumruk Spor Kulübü’ne kupalarımızı kazandıracağız. Bu durum dünyada bir ilk olacak. Bunun gururu bizim için oldukça önemli. Şunu özellikle belirtmek isterim ki buralara kolay gelinmedi. Alınan bu dereceler öyle kenara atılacak bir başarı değildir. Alpagut Turan Savaş Sanatının Türkiye’deki Caymaz Sistem Başkanı olarak bu gurur verici bir olaydır. Düşünün ki siz bu sistemin başkanısınız ve sizin sporcularınız bu alanda hep birinci oluyor. Manevi olarak çok gurur verici ve onore edici bir olay. Bandırma’ya ilk uzak doğu sporunu getiriyorsunuz ve bu topluma bu sporu tanıtıp, sevdiriyorsunuz. Sonrasında Bandırma’da sizin öğrencileriniz ders veriyor. İşte bu bir ekip çalışması ve gerçek anlamda çok başarılı bir eğitimdir. Bizden eğitim alınıp salonlar açılıyor. KULÜP ANTRENÖRÜ HAKAN İTMİŞ OLARAK TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Bu turnuvada bizlere yardımını esirgemeyen ÇELEBİ AUTO GAYRİMENKUL SAYIN ERKAN ÇELEBİ YE çok teşekkür ederiz…

 

 

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54