6-10 KASIM’DA KAİNATIN SEMBOLLERİ İLE ÖZE YOLCULUĞA DAVETLİSİN

Yayınlanma Tarihi :

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri “An Çemberi Mandala Sergisi” ile devam ediyor. Mandala eğitmeni, zihin ve nefes koçu Sennur Kahraman’ın kişisel sergisi ve mandala workshop’u  sevenleri ve meraklıları ile buluşacak. 6-10 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek sergi, Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonu’nda gezilebilir. Bu kapsamda Sennur Kahraman yaşamı yeniden şekillendirme ve kendini gerçekleştirme yolculuğuna sizleri de davet ediyor.

Sennur Kahraman;

Mandalalar kelime anlamıyla enerji kaplarıdır. Daire formuyla bize evreni, merkezi ise özümüzü sembolize eder. Kadim bir sanat olan mandalalar, kendimizi ve yaşamı anlayabilmemiz için harika araçlardır…

“Mandala benim için hakikatime açılan bir meditasyon biçimi, mandala ile kendimi ifade etmeye başladığım günden beri yaşamımda birçok şey dönüştü. Her geçen gün gelişen mandalalarım ve verdiğim eğitimlerin sonucunda kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, mandala çizmek için yeteneğe gerek yok, bu ruhsal bir yolculuk, herkes mandala çizebilir” 6 Kasımda gerçekleştireceğimiz Mandala Sergisi ile herkesi bu sanatla tanıştırmak, bu sanatın enerjisiyle hemhal olmalarını sağlamak niyetindeyiz.

6 Kasım saat 14:00’de açılış ile beraber kısa bir Mandala Workshop’u gerçekleştirilecek ve sizlerin de çizim yapmanıza olanak sağlayacağız. Sergi boyunca bu atmosferde mandala çizme olanağımız devam edecektir.

Sennur Kahraman’ın kişisel web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.ancemberi.com

Basın No:
Warning: Illegal string offset 'basin_ilanno' in /home/vizyonga/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/thewp/single_resmiilanlar.php on line 54